Zet uputio molbu doktorima u Livnu: “Očitajte mi punici CT k’o Boga vas molim!”

0

– To je žena koja je lavovski kročila kroz život noseći u tom svom preogromnom srcu dva prerano izgubljena anđela, svoje sinove Jakova i Stojana . Nikad nije dala ni svog obraza ni svog ponosa, piše, između ostalog, zet u svojoj molbi.

U nastavku teksta molbu možete pročitati u cjelosti:

“Moja punica iz Tomislavgrada je šesti dan u Županijskoj bolnici u Livnu i još čeka dijagnozu i pravu terapiju. Ljudi mi govore traži veze i čupaj je od tamo jer neće do Božića. Strah me da je tako.

Prebacuju je k’o ping – pong lopticu s kirurgije na interno i sad čekamo doktora da s kirurgije dođe na interno, a to traje vječnost. Punica mi tihim glasom iz bolničke postelje govori: ” Ajmo mi zete kući, jadna ja, triba Božić opremiti…”

Kaže mi doktorica ako je bude trebalo otvarati ne možemo to učiniti, jer Ruža je stara i pije lijekove za srce, a srce joj je preogromno. O Isuse moj, u sebi pomislih, kad ikada sam ja saznao da Seonička ima ogromno srce! To je žena koja je lavovski kročila kroz život noseći u tom svom preogromnom srcu dva prerano izgubljena anđela, svoje sinove Jakova i Stojana . Nikad nije dala ni svog obraza ni svog ponosa. Takvi gubitci, a onakav ponos i držanje nisam vidio u životu. Iako je i danas svašta goni, moja punica je živi dokaz one Isusove rečenice” Idi vjera te tvoja spasila!”

Zato, dragi moji doktori u Županijskoj bolnici u Livnu, zaobiđite jedan Božićni domjenak, očitajte mi punici, mojoj lavici, CT k’o Boga vas molim, ovako javno”, prenosi tomislavnews.