Vučić: Zašto baš ja smetam hrvatskim medijima

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da “nikad u savremenoj historiji nije vođena takva hajka u medijima u regiji” kao posljednjih dana protiv njega u Hrvatskoj, rekavši kako na tu kampanju neće odgovarati, ali da treba razmisliti zašto je baš on smeta.

Nakon sastanka u Istanbulu s turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoanom Vučić je rekao novinarima beogradskih medija kako “u svim tim plaćenim tekstovima ima nekoliko tema, a onda dolazite do ključne – hoće li Srbija sustići Hrvatsku”.

-Ono što im je najbolnije, pored priča o tome kako Srbija nabavlja oružje i priča o srpskoj zastavi je onaj naslov „Neće nas Srbija još desetljećima stići” – rekao je Vučić televiziji Pink.

Navodeći da je Hrvatska i dalje mnogo ispred Srbije, Vučić je rekao kako Hrvatskoj čestita na postignutim rezultatima i uspješnom ostvarenju ciljeva i snova, poput članstva u Europskoj uniji i NATO-u, poručivši da se Srbija neće sramiti svojih uspjeha i nastavit će raditi svoj posao.

-Prije 15 godina bježali su nam za 15 milijardi eura ukupnog BDP-a, a ovu godinu završavamo s razlikom od plus-minus pola milijarde – rekao je Vučić, ocijenivši kako “Srbija sustiže i prestiže Hrvatsku po svim ekonomskim parametrima i to je ono što ih najviše boli”.

-Čestitam im još jednom na fantastičnoj turističkoj sezoni, radujem se zbog njih, ali se radujem i zbog naših tvornica, radnih mjesta, snažnije vojske koja nikog ne napada niti ima želju, već štiti interese Srbije i srpskog naroda. Jedino što tražim je poštovanje. Ako hoće, u redu, a ako neće, nećemo im odgovarati – poručio je Vučić.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here