VODO-INS d.o.o. Tuzla

0
ADRESAII Tuzlanske brigade br. 66
MJESTO75000 Tuzla
TELEFON+387 35 574 711
+387 35 270 757
FAX+387 35 270 757
EMAILvodo_ins@bih.net.ba
operativa@vodo-ins.com.ba
komercijala@vodo-ins.com.ba
WEBhttp://www.vodo-ins.com.ba

Preduzeće Vodo-ins d.o.o. Tuzla osnovano je 1988 god u Tuzli; Bosna i Hercegovina kao 100% privatno vlasništvo Konkić Mirsad-a.

Firma pretežno zapošljava oko 50 radnika raznih profila i struka koji zajedno čine tim Vodo-ins.
Radnici se stalno edukuju i upoznavaju nove tehnologije i kako bi na terenu dali što bolje rezultate i maksimalnu profesionalnost.

Vodo-ins d.o.o. Tuzla je firma koja uspješno izvodi radove preko dvadesetak godina, prilikom izvođenja radov uvijek izaberemo najbolji materijal, koji je u skladu sa traženim europskim standardima, od provjerenih proizvođača tako kad ugradimo naše znaje i spretnost u konačnici dobijemo kvalitetno izvedene radove na radost naših Investitora.

Mi izvodimo sljedeće radove:

instalacije vodovoda, instalacije kanalizacije instalacija sanitarije instalacije oborinske odvodnje instalacije Pluvie – vakumske odvodnje instalacije hidrantske mreže
instalacije Sprinklera protiv požarna zatita suha i mokra instalacije pneumatske
instalacije centralnog grijanja, solamog sistema grijanja sa kombinacijom toplotnih pumpi i si.
izrada vodovoda, crpnog sistema za vodu, podstanice, izrada vanjske kanalizacije, oborinske odvodnje, ugradnja revizacionih šahtova, separatora, mastolova i si. izrada vanjske hidrantske mreže, izrada parovoda, toplovoda, ugradnja podstanica,

Sve navedene završne radove izvodimo sa vrhunskim materijalima od renomiranih proizvođača kako bi osigurali maksimalni kvalitet izvedenih radova.

Pored toga što izvodimo date radove takođe za iste imamo i sav materijal koji nudimo u maloprodaji u Tuzli i veleprodaju u Lukavcu.