Uhapšen kasapin iz Srbije koji je unakazio žene estetskim tretmanima

0

Državljanin Srbije (33) uhapšen je jučer u Beču pod sumnjom da je ženama pružao estetske tretmane poslije kojih su one završavale u bolnici.

Sumnja se da je srpski „kasapin“, kako su ga prozvali bečki mediji, na ovaj način dnevno zarađivao i do 3.000 eura.

Osumnjičen je iznajmljivao stanove u Beču gdje je pružao takozvane estetske tretmane. Klijente je pronalazio preko oglasa na društvenim mreža. Policija je utvrdila da osumnjičeni nema nikakvo medicinsko znanje zbog čega je rizikovao da ozbiljno povredi svoje pacijente kroz “liječenje”.

Jedna žena je poslije liječenja zadobila povrede, pa je morala da pomoć potraži u bolnici i odmah su je primili na hirurško lječenje. Poslije tužbe koju je ova žrtva podnijela, policija je i pokrenula istragu.

Zahvaljujući pažljivim istražnim radnjama Uprave policije unutrašnjeg grada, 33-godišnjak je jučer uhapšen u iznajmljenom stanu i to dok se pripremao za predstojeće tretmane. Ispitan je po nalogu bečkog javnog tužilaštva. Kod kasapina je zaplijenjen i dnevni pazar od 2.680 eura.

Bečka policija hitno je upozorila da prihvati takve ponude za estetske tretmane, koje se oglašavaju samo putem društvenih mreža.

– Ne vjerujte nijednoj objavi na društvenim mrežama. Provjerite recenzije drugih klijenata i napravite internet istraživanje – apelovala je bečka policija.