U Srcu Starog Grada : Beehive BBQ PUB

0

Stara gradska jezgra Sarajeva dom je novom neodoljivom Beehive BBQ pubu. Sarajevski Beehive pub je potpuno novi koncept gastro pubova otvoren prije nekoliko mjeseci u Ulici : Vladislava Skarića 4, preko puta Ferhadija džamije i u nesporednoj blizini hotela Europa.

Izuzetan i moderan dizajn u spoju sa tradicijom i najboljih pubova, uređenjem i enterijerom koji neodoljivo podjeća na košnicu za pčeće, sa tirkizno-zelenim bojama na prirodnom drvetu i zidovima, plemenitom orahovom drvetu i detalji koji asociraju na pčelinje saće i udobnim dizajnerskim stolicama.

“Beehive pub je nastao po uzoru na Fun & BBQ pubove u Londonu, gdje se u restorane dolazi zabavljati prije samog dolaska neki klub. Ovo će bii prostor koji će okupljati ljude željne druženja i uživanja”

Jedinstveni koncept Puba postao je omiljeno mjesto za izlazak uz dobru muziku uživo, naručito za uživaoce dobrog piva jer se u ponudi nalaze više vrsta piva uz neizostavno kvalitetnu kuhinju. Ponuda sadržava 20-zak vrhunskih piva od kojih je nekoliko točeni , bogata vinska karta, veliki izbor svjetskih alkoholnih pića i aperitiva.

Beehive pub ima kapacitet od stotinjak sjedečih mjesta. Sva jela kojima ćete biti posluzeniu Beehive pubu su savršeni spoj moderne tehnologije ,pripreme namernica “Sous-vide” i tradicija sazđane u vrhunskom zatvorenom roštilju najnovije generacije na drveni ugalj “Josper grill”

Da bi jela poslužena u Beehive pubu bila savršeno ukusna i zdrava predpriprema namjernica se radi po potpuno novj i najmodernijoj tehnologiji “Sos-vide” (franc. Pod vakumom). To je tehnologija koja se odnosi na dovođenje namjernica i hrane na precizno kontrolisanu temperaturu kako bi se svaki put ponudio sočan i ukusan ispunjen rezultat od početka do kraja.

Ponosni su što su prvi u Bosni i Hercegovini koji mogu ponuditi hranu pripremljenu u pećnici “Josper” Josper ravnomjerno peče hranu sa svih strana. Ova pećnica ima ventile koji kontroliraju temperaturu tokom procesa pečenja tako da meso ostaje sočno i nakon tvorničke obrade. Odgovarajuča temperatura zgušnjava bječančevine i na taj se način zadržavaju svi sokovi koji daju jedinstveni okus mesu. Predlažemo Vam da kušate jelo pripremljeno na drvenom ugljenu u zatvorenom sistemu po kome je Josper pećnica jedinstvena.

Akko tražite idealno mjesto za date night? Planiraš poslovnu ili rođedansku večeru, obiteljsku proslavum, usluge cataringa ili nesto treće? Beehive pub je uvijek dora ideja ! Upute o mjestu gdje se nalazi Beehive pub moguće je pronaći na Google maps pod nazivom BEEHIVE BBQ & PUB. Beehive pub će biti jedinstvena destinacija za zabave sa šarmom i duhom Starog Sarajeva u kojem nikada nećete biti sami.

Beehive BBQ PUB – It will always be about quality !

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here