Stotine fanova iz cijele regije proslavilo treći rođendan After Affaira

0

Proteklog petka u kultnom studiju 1 u RTV domu u Sarajevu After Affair, zvanično najbolji regionalni DJ dvojac prema odabiru publike hrvatskog “Ambasadora”, proslavio je ovu titulu i treću godišnjicu svog postojanja s nekoliko stotina fanova iz cijelog regiona na posljednjem ovogodišnjem izdanju Garden of Dreamsa.

Okupljeni oko zajedničke ideje da donesu drugačije iskustvo noćnog provoda, u protekle tri godine uspješnog zajedničkog rada nastupali su i organizovali brojne tematske zabave koje je svaki put posjetilo više stotina ljudi. Stotine uspješnih partija rezultiralo je time da je After Affair za veoma kratak period izašao iz okvira lokalnih DJ-eva i postao i zvanično najbolji regionalni DJ duo.

After Affair svojom su sanjivom muzikom, vrhunskom organizacijom partija i audio-vizuelnom produkcijom stekli veliki broj fanova, kako iz cijele Bosne i Hercegovine, tako i ostatka regije. Iza sebe imaju nastupe po klubovima i festivalima širom Europe i Amerike. Svoj muzički izraz opisuju kao elektroniku, ali bez robovanja trendovima, prateći svoj instikt i puls publike koja ih prati u njihovim višesatnim setovima.

Samo neka od imena s kojima su nastupali do sada trenutno su u vrhu svjetske muzičke elektronske scene: Henry Saiz, Adriatique, Dixon, Lehar, HOSH, Ame, Sandrino, Butch, Chaim i mnogi drugi.