Sting stiže u Sarajevo, koncert 19. marta u Zetri

0

Kada je Sting dolazio u Skoplje pitao me je da li ima negdje da nije održao koncert, rekao sam mu za Sarajevo, zamolio me je da to završim, rekao je oban Milošeski iz produkcije “Avalon”

Sting, jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, održat će koncert po prvi put u Sarajevu, 19. marta, 2022. u 20 sati u Zetri.

– Evo sada lakše dišemo. Objavili smo vijest. Sting radi mnogo koncerata po Evropi tako da smo se odlučili i za koncert u Sarajevu. Što se tiče korone nemamo neki strah, mogu doći svi vakcinisani, a za nevakcinisane bit će brzi test na ulazu. Potrudit ćemo se da sve bude kako treba. Dugo smo radili na ovom koncertu. Kada je Sting dolazio u Skoplje pitao me je da li ima negdje da nije održao koncert, rekao sam mu za Sarajevo, zamolio me je da to završim. Veoma mi je drago da ćemo održati koncert u Sarajevu, rekao je za “Avaz, Boban Milošeski iz produkcije “Avalon” koja dovodi Stinga u Sarajevi u sklopu turneje “My Songs Tour”.

  • Oficijelna stranica

    Oficijelna stranica

    FOTO: PRINTSCREEN


Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji.

Parter 69KM

Fan-pit (samo 1500 karata) 99KM i

Tribine 99KM

  • Plakat

    Plakat

    FOTO: PROMO


Koncert će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”.

Ono što ovaj koncert čini posebnim je i činjenica da je najavljen samo četiri mjeseca do njegovog održavanja, a koncerti i turneja ovakvog tipa izvođača se objavljuju i do godinu dana ranije.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here