Pino Nature Hotel

0

Hotel Pino Nature nalazi se na planini Trebević, na svega 15 minuta vožnje od povijesne jezgre Sarajeva. Hotel ima halal certifikat. U okviru objekta na raspolaganju su spa centar, restoran u kojem se poslužuju jela bosanske i međunarodne kuhinje te besplatni WiFi.

Iz svih lijepo namještenih soba pruža se pogled na netaknutu prirodu na Trebeviću. Sve jedinice sadrže TV sa satelitskim programima, minibar i sef. Također uključuju kupaonicu s papučama, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Gosti mogu besplatno koristiti wellness centar s bazenom dugim 23 metra, dječjim bazenom, 2 saune i fitness-centrom. Uz nadoplatu je moguće dogovoriti nekoliko jedinstvenih masažnih tretmana.

Hotel Pino Nature obuhvaća dječji klub i dječje igralište. Hotelski poslovni centar nudi prostranu salu za konferencije kapaciteta za najviše 150 osoba.

Hotel Pino Nature smješten je 5,3 km od živahne Baščaršije i 6 km od fontane Sebilj. Međunarodna zračna luka Sarajevo udaljena je 13,5 km. Uz nadoplatu je dostupna usluga prijevoza.

Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 8,8 za svoj boravak udvoje.

Govorimo vaš jezik!

Pino Nature Hotel pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 2. ožu. 2016.

Najpopularniji sadržaji

 Besplatno privatno parkiralište besplatni WiFi spa centar bazen prijevoz iz/do zračne luke obiteljske sobe bar

Dobro za parove – ocijenili su sadržaje s 8,7 za svoj boravak udvoje.