Mladoj Nermini iz Sarajeva potrebna pomoć dobrih ljudi

0

Mladoj Nermini Gazibara iz Sarajeva je nakon sedam godina teške borbe sa tumorom hipofize potrebna naša pomoć. Teška sudbina pogodila je Nermininu porodicu na mnogo načina. Oba roditelja su ranjena u ratu sa posljedicama trajne invalidnosti, a dva malena brata su izgubili život, objavljeno je na stranici Pomozi.ba.

– Vas ćemo zamoliti za podjelu apela, a za Nerminu smo odvojili broj 17014 – pozivom se doniraju 2 KM, a broj je jedinstven za sve operatere u BiH.

Sa bolešću se bori od svoje 17 godine, a ljekari su pokušali sa medikamentoznom terapijom koja je bila bezuspješna. Zbog pogoršanja stanja potrebna joj je hitna operacija u Turskoj, a troškovi iste su 14.000 eura.

Uprkos strašnom saznanju da ima tumor, ova hrabra djevojka nije izgubila volju za životom. Naprotiv, u mjesecu julu ove godine završila je Medicinski fakultet u Tuzli kako bi mogla raditi najplemenitiji posao na svijetu.

Pomozimo ovoj uspješnoj djevojci da sutra sama liječi i pomaže bolesnima.

Nermini pored poziva na broj 17014 možete pomoći online donacijama putem naše web platforme wwwPOMOZIBAorg klikom na opciju DONIRAJ ODMAH, PayPala ili uplatama na naše standardne žiro račune – navode iz Pomozi.ba.

Na OVOM LINKU su sve informacije o računima i načinima uplate pomoći.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here