Milenij hoteli d.o.o. Opatija

0
ADRESAViktora Cara Emina 6
MJESTO51410 Opatija
TELEFON+385 51 278 027
+385 51 278 007
FAX+385 51 278 021
EMAILinfo@milenijhoteli.hr
WEBwww.milenijhoteli.com

Milenij hoteli d.o.o. je hotelska kompanija sa sjedištem u Opatiji.

U svom vlasništvu ima 6 luksuznih hotela kategorije 4 i 5 zvjezdica na najatraktivnijim lokacijama u Opatiji. Milenij hoteli savršen su doživljaj odmora uz najviše standarde u hotelijerstvu i kontinuirane inovacije.

Milenij hoteli dio su grupacije pod nazivom Ugo grupa, koju pored Milenij Hotela iz Opatije čine Solaris Beach Resort u Šibeniku i Vranjica Belvedere, kamp i apartmansko naselje u mjestu Seget Vranjici u blizini Trogira, te Milenij hotels management, društvo specijalizirano za održavanje kontakata s ključnim kupcima na području Zagreba i posebne projekte, promidžbu i realizaciju kongresnih događanja u Milenij hotelima u Opatiji i Solarisu u Šibeniku.

Milenij hoteli su savršen spoj idealne lokacije, iznimne ljubaznosti i prijateljske atmosfere. Našim gostima pružamo spoj luksuza i udobnosti, profinjenosti i stila.

Misije Milenij hotela:

‣ Kreirati paletu usluga koje zadovoljavaju široku lepezu potrošačevih interesa
‣ Pružati kvalitetu na razini višoj od broja hotelskih zvjezdica
‣ Kontinuirano educirati i usavršavati djelatnike
‣ Stvoriti brand kroz kvalitetu usluge
‣ Osigurati kontinuirani povrat gostiju i povjerenje gostiju
‣ Dnevno voditi brigu o kvaliteti proizvoda

Prepoznatljivost i uspješnost Milenij hotela rezultat su višegodišnje usmjerenosti turizmu visoke kvalitete, truda, rada i zalaganja svih djelatnika Društva a sve u cilju zadovoljstva naših gostiju.