Lepa Brena na Jahorini održala koncert za pamćenje

Čim je spektakl počeo, publika je uglas pjevala hitove muzičke zvijezde koji su obilježili njenu 35 godina dugu karijeru

S razlogom je za koncert Lepe Brene koji je večeras održala na Jahorini proteklih dana vladalo ogromno interesiranje. Jer ono što je jedna od najvećih muzičkih zvijezda s prostora bivše Jugoslavije priuštila publici na Jahorini bio je istinski muzički praznik i koncert koji će se još dugo pamtiti. 

U svom stilu Brena se pobrinula i za originalan scenski nastup, kao i stajling. Stoga ne čudi da su njen izlazak na binu dočekali vrisci, povici i ovacije, a čim je spektakl počeo, publika je uglas pjevala hitove folk zvijezde koji su obilježili njenu 35 godina dugu karijeru.

Prednovogodišnji koncert na čuvenoj olimpijskoj planini Jahorini najveća balkanska zvijezda otvorila je novim numerama “Boliš i ne prolaziš” i “Snažna žena”, a onda su krenule da se nižu “Bolje ne”, “Biseru beli”, “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva”, “Mače moje”, “Sledeći”, „Pazi kome zavidiš“…Brenu je večeras uživo pratio i njen suprug i nekadašnji proslavljeni teniser Sloboddan Boba Živojinović. 


Lepa Brena – Jahorina 2018