Ko je mladić iz Sarajeva koji je svojim džentlmenskim gestom oduševio region?

0

Riječ je o 18-ogodišnjem Enisu Hasiću, učeniku Srednje škole primijenjenih umjetnosti u Sarajevu

Kažu da u svakom zlu ima ponešto i dobro, a za to je možda i najbolji primjer, sada već viralna, fotografija nastala u Sarajevu, na kojoj mladić pomaže svojoj djevojci za vrijeme poplava, noseći je u naručju.

Mnogo je pozitivnih komentara kao i komentara podrške na društvenim mrežama, a mi vam otkrivamo ko je mladić koji je svojim džentlmenskim gestom oduševio region.

Riječ je o 18-ogodišnjem Enisu Hasiću, učeniku Srednje škole primijenjenih umjetnosti u Sarajevu, a na YouTube sceni poznatijem kao Chilly, piše TV1.

– Osim YouTube-om, bavim se i fotografijom te snimanjem i editovanjem videospotova.

Kako kaže, nije očekivao pozitivne reakcije ljudi kao ni da će taj njegov gest neko uopće fotografisati.

– Iskreno nisam očekivao ovo da mi se desi za nešto što sam radio za voljenu osobu, također nisam očekivao ni da ću privući pažnju medija. Čak su i moji roditelji bili prijatno iznenađeni.

Scene, kao ona u kojoj je i sam učestvovao, ne viđaju se svaki dan. Smatra da je glavni razlog tome manjak poštovanja prema ženama kao i to što je muškarce sve više stid pokazati osjećaje. Znamo da se lijepi maniri uče još od malih nogu i uglavnom od roditelja, a izgleda kako je i u Enisovom slučaju očinska figura odigrala glavnu ulogu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here