HTC Exodus 1 razvio opciju kupovine sa litecoinima

0
Prva verzija HTC ‘EXODUS 1’ sada se može kupiti na HTC Exodus web stranici koristeći bitcoin, ether ili litecoin. Kao osnivač jedne od najpopularnijih kriptovaluta u svijetu, Litecoinov tvorac Charlie Lee pridružuje se timu HTC Exodus kao konsultant.

Nadalje, firma je objavila da prvi val ‘EXODUS 1’ telefona počinje sa isporukom 5. decembra i riječ je o early acces verziji. Uz to, kompanija je pokrenula ‘Zion’, sve-u-jednom novčanik na blockchainu.

“Sretan sam što će mnogo očekivani HTC ‘EXODUS 1’ sada biti moguće kupiti s Litecoinom. Otkako je stvorena kriptovaluta, moja vizija za Litecoin je uvijek bila povećanje distribucije valute i korištenje iste u vidu temelja za sigurne transakcije širom svijeta “, rekao je kreator Litecoina, Charlie Lee. “Uz Exodus 1 projekat, HTC širi kripto-tehnologiju na mobilni telefon i to na način koji štiti korisničke informacije i novčanike.”

HTC ‘EXODUS 1’ pokazuje najsavremenije performanse i dizajne HTC pionirskog smartphonea. U kombinaciji s operativnim slojem “Secure Enclave” koji je neovisan od operativnog sistema Android, EXODUS 1 može pohraniti korisničke kripto ključeve s najvećom sigurnošću. EXODUS 1 razdoblje označava razdoblje saradnje između HTC-a i globalne blockchain zajednice.

“HTC ‘EXODUS 1’ označava novi veliki početak za nas, ovo je Android telefon s ugrađenim hardverskim novčanikom. Uz ovu jedinstvenu kombinaciju, korisnici koji posjeduju taj telefon također će posjedovati sve svoje privatne ključeve “, izjavio je Phil Chen, HTC-ov voditelj za kriptovalute. “Tek kada korisnici imaju puno vlasništvo nad vlastitim ključevima, možemo donijeti istinsku decentralizaciju, vitalni prvi korak prema zaštiti korisnika. Mi to vidimo kao odskočnu dasku do toga kako će ljudi nositi vlastitu digitalnu imovinu i digitalne identitete u svojim džepovima, na identičan način na koji danas nosimo telefone “.

Današnja najava ‘Zion’ sve-u-jednom sigurnog novčanika najavljuje da će se ispuniti Exodusova obećanja da će donijeti siguran, decentralizovani internet. S više funkcija, uključujući DAPP-ove, plaćanje, kolekcionarstvo, te razmjenu i pristup širem blockchain tržištu, ‘Zion’ novčanik djeluje kroz visoko-sigurne Trusted Executive Environment (TEE) tehnologije.

Sa “Secure Enclave” koji djeluje neovisno o operativnom sistemu Android, novčanik će štititi povjerene kripto ključeve sa strogom sigurnošću. Pri autorizaciji transakcija, Zion Trusted UI stvara sigurnu zonu, štiteći korisnike od mogućnosti krađe podataka od strane malware-a.

Zion sve-u-jednom sigurni novčanik

Zion stvara 12-riječnu ključnu frazu za povratak putem Trusted Executive Environments (TEE) koji blokira moguće zlonamjerne napade. Zion se suzdržava od snimanja bilo kakvih korisničkih informacija; svi ključevi i lozinke pohranjeni su direktno u Secure Enclave-u kod korisnika EXODUS 1.

Podržava Bitcoin, Ethereum, Litecoin i planirana je podrška za više kriptovaluta, kao i ERC-20 i ERC-721 žetona, kojima korisnici mogu učinkovito upravljati kripto-imovinom.

Jedinstvena funkcija Social Key Recovery dijeli frazu povratka na 3-5 dijelova, omogućujući korisnicima da je pošalju određenim prijateljima ili porodici na čuvanje, kako bi mogli pomoći pri povratku kada je to potrebno. Vaši pouzdani kontakti sada vas mogu podržati sa svojih Android i iOS operativnih uređaja.