Hotel Herc

0

Hotel Herc nalazi se u središtu stare jezgre Sarajeva, na 2 minute hoda od Baščaršije, a nudi besplatno parkiralište te sobe i apartmane koji uključuju besplatni WiFi. Hotelski apartmani smješteni su u istoj zgradi, ali uključuju vlastiti ulaz. Svim gostima poslužuje se piće dobrodošlice.

Elegantno dizajnirane sobe u hotelu Herc sadrže parketni pod i LCD TV. Dostupni su minibar i hladnjak. Moderna kupaonica uključuje hidromasažni tuš, papuče i sušilo za kosu. Svi apartmani obuhvaćaju vlastitu terasu s pogledom na Stari grad.

Svakog se jutra u hotelskom restoranu poslužuje bife doručak. Bar obuhvaća odvojenu prostoriju za pušače. U blizini hotela smještene su razne mogućnosti objedovanja.

Hotel Herc obuhvaća besplatno parkiralište pod video nadzorom s noćnim čuvarom. Zračna luka Sarajevo udaljena je približno 12 km. Osoblje pulta za organizaciju izleta može organizirati izlete i razmijeniti novac.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Sarajevo’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 8,6 za svoj boravak udvoje.

Govorimo vaš jezik!

Hotel Herc pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 14. velj. 2011.

Najpopularniji sadržaji

 Besplatno privatno parkiralište besplatni WiFi prijevoz iz/do zračne luke obiteljske sobe sobe za nepušače restoran barbrza prijava/odjava

Datum dolaska