HOTEL BAŠTINA LULA

0
ADRESALuledžina 14
MJESTO71140 Stari Grad Sarajevo
TELEFON+387 33 232 250
EMAILinfo@hotel-lula.com
WEBhttp://www.hotel-lula.com/

Hotel Baština Lula je novootvoreni hotel u srcu Baščaršije na svega par koraka od Sebilja i Vijećnice. Kapacitet hotela je 7 luxuzno opremljenih soba.
Hotel Lula smješten je srcu Baščaršije u Luledžinoj ulici na svega par koraka od čuvenog Sebilja.
Od glavne prometnice udaljeni smo svega 10 metara. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnoge turističke atrakcije. Smješteni smo u pješačkoj zoni čime vam garantujemo mir i tišinu tokom vašeg boravka.
U vremenu moderne arhitekture, brzog i hladnog načina života ponosni smo što se možemo nazvati čuvarima sarajevske baštine. Svojim ugodnim i retro dizajnom pružiti ćemo vam toplinu prošlih vremena u srcu starog grada. Raspolažemo sa 7 luksuzno opremljenih soba koje će zadovoljiti svačiji ukus, restoranom koji će vam dočarati svu starogradsku ljepotu i vlastitim parkingom koji je pod 24 satnim video nadzorom što sa obzirom da se hotel nalazi u samom epicentru starog grada i pješačke zone je od velike važnosti za naše goste. Nudimo Vam jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe koje posjeduju kupatila, klima,LCD, wi-fi, fen… Također nudimo i mogućnost organiziranja prijema, proslava i seminara u našem hotelskom restoranu. Kapacitet restorana je 30 osoba. Dobrodošli