Hoće li neko odgovarati što su Cvijanovićeva i Dodik ugostili lažnog milijardera iz Vijetnama

0

Nije poznato da li je neko odgovarao za veliki skandal u čijem su se središtu našli predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik. Podsjetimo, Dodik i Cvijanović su prošle sedmice u zvaničnu posjetu primili Mai Vu Mina, osobu koja se lažno predstavila kao milijarder.

Iako cijeli region bruji o tome kako su visoki funkvioneri u kabinete primili lažnog milijardera, još se niko zvanično nije obratio, niti je rečeno da li je neko iz kabineta Cvijanovićeve i Dodika odgovoran za ove propuste.

Kako piše Srpskainfo, stručnjaci već danima komentarišu da bi oni koji su Cvijanovićevu i Dodika doveli u središte skandala trebalo da odgovaraju, javnosti nije poznato da li se uopšte radi na tome da se utvrdi odgovornost. Zbog svega toga u vazduhu ostalo jedno veliko pitanje – kako je do ovoga uopšte moglo da dođe?!

Podsjećamo, Cvijanovićeva i Dodik primili su u svoje kabinete navodnog lažnog biznismena Mai Vu Minha, te s njim razgovarali o potencijalnim investicijama u BiH.

Lažnog biznismena iz Vijetnama je raskrinkao bloger iz BiH, koji se koristi nickom “Operacija Triciklo”.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here