Hari Mata Hari započeo novogodišnji koncert u Sarajevu pjesmom “Poletjela golubica”

0

Nakon višesatnog zagrijavanja na binu kod Vječne vatre u 22:45 sati konačno je izašao Hari Mata Hari, zvijezda ovogodišnjeg ispraćaja stare i dočeka nove 2019. godine. Velika muzička zabava počela je njegovom pjesmom “Poletjela golubica”.Velika zvijezda bosanskohercegovačke i regionalne muzičke scene izazvala je ovacije velikog broja građana koji su najluđu noć odlučili provesti u sarajevskoj ulici Maršala Tita.

Harijevi fanovi, znatiželjnici i ljubitelji dobrih zabava na otvorenom moći će uživati u njegovih brojnim hitovima kao što su “Lejla”, “Prsten i zlatni lanac”, “Emina”, “Kao domine” i druge dobro poznate pjesme.

Muzička zabava ispred Vječne vatre u centru Sarajeva zvanično počela je oko 21 sat. Uz dobro raspoloženje i dobre vibracije na ulicama zagrijavanje vode DJ Dizzy Dee i Eldin Huseinbegović.

Isprva je feštu od 21 sat zagrijavao DJ Dizzy Dee, a nešto kasnije na scenu je izašao Eldin Huseinbegović. Oko 21:50 Titova ulica je već bila puna i sluti se dobra novogodišnja noć za pamćenje.

Huseinbegović je koncert započeo riječima “dobro veče Sarajevo” i pjesmom Dine Merlina “Da šutiš”.

Prema procjenama naših reportera, u Titovoj ulici nalazi se oko 10.000 osoba koji su popunili glavnu sarajevsku promenadu sve od bine kod spomenika Vječna vatra do BBI centra.

U ulicu Maršala Tita prije nekoliko sati počeli su popunjavati brojni građani glavnog grada Bosne i Hercegovine, ali i neizostavni gosti iz regije i svijeta koji su odlučili pretposljednju godinu druge decenije 21. vijeka dočekaju baš pod sarajevskim nebom.

Na novogodišnji doček došle su i mnoge porodice s djecom, kako su nam rekli očekuju dobru zabavu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here