Džejla Ramović poklonila automobil koji je osvojila kao pobjednica “Zvezda Granda”: Evo u čije ruke je otišao

0

– Zaista sam presretna, sve se tako brzo dogodilo. Zahvaljujem najboljoj mentorici na svijetu, mojoj publici, mojim roditeljima, sestrama, prijateljima i svima koji su me podržali sinoć, ali i tokom svih devet mjeseci. Ogromno hvala svima, pobjeda je ostvarena upravo zbog vas – kazala je Džejla Ramović, pobjednica 13. sezone showa “Zvezde Granda”.

– Zaista sam presretna, sve se tako brzo dogodilo. Zahvaljujem najboljoj mentorici na svijetu, mojoj publici, mojim roditeljima, sestrama, prijateljima i svima koji su me podržali sinoć, ali i tokom svih devet mjeseci. Ogromno hvala svima, pobjeda je ostvarena upravo zbog vas – kazala je Džejla Ramović, pobjednica 13. sezone showa “Zvezde Granda”

Džejla je dobila 101.000 glasova publike iz cijele regije što je uvjerljivo najviše od svih takmičara i osvojila vrijedne nagrade, između ostalog i automobil Škoda Rapid.

Ipak, mlada pjevačica odlučila je pokloniti automobil svome ocu kako bi se na neki način odužila za svu podršku koju je dobivala tokom proteklih devet mjeseci, koliko je trajao ovaj muzički talent šou-program.

– Nemam položen vozački ispit jer imam 17 godina. Ovaj automobil ide mom ocu jer je on uložio mnogo truda i odricanja zbog mene – kazala je Džejla za Grand Online.