Dinu Merlina prozivali zbog broda koji posjeduje, on ih “ušutio” odgovorom

0

Velika popularnost donosi i veliku količinu novca, te tako poznati pjevači mogu sebi priuštiti određeni luksuz koji većina “običnih smrtnika” ne može. Tako se i Dino Merlin svojevremeno našao na udaru zbog toga što je pazario skupocjeni brod.

Ipak, pjevač je imao odgovor kojim je “zapušio usta” svima onima koji su imali da kažu nešto loše na račun ovoga. Naime, Dino je istakao da mu je mnogo toga falilo u djetinjstvu, naročito zato što je odrastao samo uz majku, budući da su mu se roditelji veoma rano razveli.

– Sva raja ode na more, a ja ostanem, jer nikada nisam bio “guzonjin sin”. Živjeli smo težak život i nisam imao mogućnosti da stignem na more. Sada kada je sve došlo na svoje mjesto – a definicija pravde glasi dovesti sve stvari na svoje mjesto – i kada je pravda pobijedila, mogu i ja malo da plovim. Nemam nikakvu grižnju savjest, ni zbog broda koji imam, ni zbog ljubavi prema moru, jer je taj kosmički balans nešto što se uvijek napravi i uspostavi. U djetinjstvu sam bio uskraćen za more i evo sada, u ovim srednjim godinama, imam ga onoliko koliko mi je potrebno – rekao je Merlin, piše Puls Online.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here