Čardaci d.o.o. Vitez

0
ADRESAPoslovni centar 96 PC-96 Zona II
MJESTO72250 Vitez
TELEFON+387 30 718 718
FAX+387 30 718 720
EMAILinfo@cardaci.ba
recepcija@cardaci.ba
prodaja@cardaci.ba
WEBhttp://www.cardaci.ba

Turističko naselje Etno selo ČARDACI smješteno je u srcu Bosne, u malom gradu na obali rijeke Lašve, u Vitezu, u neposrednoj blizini prometnice M5 Zenica – Travnik. Prednosti smještaja u našem turističkom naselju je s jedne strane dobra prometna povezanost sa Zenicom (udaljenost 29km) i Travnikom (udaljenost svega 17km), a s druge pak strane mir i izdvojenost. Ekološko-turistički kompleks u kojem se nalazi i turističko naselje Etno selo ČARDACI prostire se na površini od 60.000m² .

Pored Etno sela u sklopu kompleksa nalaze se i ugostiteljski objekti Pivnica/rakijarnica KOD CRNOG MAČKA i Restoran KOD MLINA, zatim Vodeni park RIBICA, Ribnjak IZMIŠLJENI POTOK, mini hidroelektrana, 3 manja jezera, brojni izvori i potoci.

U središnjem dijelu Etno sela, na Mačkovom trgu, smještena je Pivnica – rakijarnica Kod crnog mačka u kojoj možete uživati u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz veliki izbor piva, rakija i likera, kao i domaćih jela.

Bogata gastronomska ponuda Restorana Kod mlina zadovoljit će i najzahtjevnije. U Restoranu Kod Mlina nudimo vam veliki izbor jela iz tradicionalne i internacionalne kuhinje. Iz ponude posebno izdvajamo jela od uvijek svježe riječne ribe kao i specijalitete poput ribljih pljeskavica, kobasica, ražnjića, pašteta te dimljene pastrve. U sklopu restorana nalazi se i vinski podrum s velikim izborom vrhunskih i kvalitetnih vina.

Sve one koji su željni odmora i bijega od svakodnevnice, ljubitelje dobre hrane i pića, zabave te udobnog smještaja pozivamo da nas posjete i dožive nešto uistinu posebno.