Britanac Jack Johnson potrošio 33 hiljade funti da bi izgledao kao David Beckham

OPSESIJA

0

Jack Johnson iz Nottinghamshirea proveo je 24 sata u komi zbog toga što se otrovao dimom nakon što je u njegovom jednosobnom stanu izbio požar, prenosi Daily Mail.

“Do kraja života neću prestati u svojim nakanama da postanem kao David Beckham. Ja sada ne izgledam poput Davida, ali ću nastaviti pokušavati. S obzirom na to da sam skoro umro, još sam odlučniji u svojim namjerama”, rekao je Johnson.

Incident se desio u četvrtak, 8. novembra, a nastao je tako što je Johnson, koji se naziva Jackom Beckhamom na društvenim mrežama, odlučio ispržiti vafle na koje nije pazio zbog surfanja internetom. Eksplozija je nastala zbog toga što se dezodorans nalazio u blizini plamena.

“Eksplozija me bacila nekoliko metara unazad. Kada sam izašao iz stana, pao sam u nesvijest. Probudio sam se iz kome 24 sata kasnije u bolnici. Sve sam izgubio. Uostalom, ja imam dosta duga, a sada ga imam još više zbog toga što nisam imao osiguranje. Uništio me je požar”, kazao je Johnson.

Jack je rekao da je potrošio 33.000 funti tokom svog života kako bi izgledao kao njegov idol David Beckham, a novac je utrošio na estetske korekcije nosa, implantate u bradi, liposukciju, botoks i slično. On također kupuje istu odjeću kao i David i često se zadužuje zbog toga.

Njegov sljedeći cilj, kada je riječ o estetskim korekcijama, je izmjena strukture kostiju. On je već uklonio tri rebra kako bi mogao stati u konfekcijski broj koji nosi David Beckham.

“Nemam problema sa svojim izgledom, ali jednostavno želim da izgledam kao David Beckham, jedna od najznačajnijih poznatih osoba u Velikoj Britaniji”, zaključio je Johnson.