Home VIJESTINajnovije McDonald’s prestao sa radom u Kazahstanu zbog poremećaja u lancima snabdijevanja

McDonald’s prestao sa radom u Kazahstanu zbog poremećaja u lancima snabdijevanja

by rajvosa
0 komentara

Lanac brze hrane McDonald’s saopštio je da je prestao sa radom u Kazahstanu zbog poremećaja u lancima snabdijevanja, javlja Anadolija.

– Lanac restorana brze hrane kojim upravlja Food Solutions KZ LLP prestaje sa radom pod brendom McDonald’s u Kazahstanu zbog ograničenja u lancima snabdijevanja – navodi se u saopštenju press službe McDonald’sa u toj srednjoazijskoj zemlji.

U saopštenju se navodi da će aktivnosti i otvaranje novih restorana brze hrane pod novim imenom biti objavljeni u skoroj budućnosti, dodajući da će na pitanja u vezi nastavka rada kompanije biti odgovoreno nakon perioda tranzicije brenda.

U saopštenju se takođe navodi da je brend prvi put počeo sa radom pod upravom Food Solutions KZ LLP 2016. godine, dodajući da su otvoreni restorani u 24 grada u zemlji koji su zapošljavali oko 2.000 ljudi.

banner

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci