Home VIJESTIBiH Kesić u svom stilu o navodima da je Hadžifejzović pozvao na ubistvo Dodika: “Šta rekoste bre?”

Kesić u svom stilu o navodima da je Hadžifejzović pozvao na ubistvo Dodika: “Šta rekoste bre?”

by rajvosa
0 komentara

Popularni voditelj Zoran Kesić u najnovijoj emisiji “24 minuta” na sebi svojstven način prokomentarisao je situaciju u Bosni i Hercegovini vezanu za tvrdnje medija iz RS da je Senad Hadžifejzović rekao da Dodika treba, između ostalog, ubiti.

Direktor Regulatorne agencije za komunikacije BiH (RAK) Draško Milinović je najavio drastičnu kaznu za Face televiziju i Senada Hadžifejzovića, a priča je došla i do susjednih zemalja, tako i do Kesića.

– Jel, da se Dodik smijeni, smiri ili ubije, baš tako je na televiziji rekao Hadžifejzović? Šta je li bio pijan? Ustvari, je l’ nije bio pijan? Pretpostavljam da je tako rekao pa ne bi ovako reakcije bile burne – rekao je Kesić.

Potom je pustio usporeni snimak koji je objavila Face televizija, na kojem se čuje kako Hadžifejzović govori da treba Dodik da se “smijeni, smiri, umiri”.

banner

Kesić je potom u svom stilu izimitirao Milorada Dodika.

– I dalje to nije najjasnije i zato je cijelu ovu misteriju razriješila sama žrtva. Milorad Dodik… – rekao je Kesić.

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci