Home VIJESTINajnovije Kćerka je povukla iz doma: Starica koju su medicinske sestre zlostavljale je sada na sigurnom

Kćerka je povukla iz doma: Starica koju su medicinske sestre zlostavljale je sada na sigurnom

by rajvosa
0 komentara

Žaneta Nura, kćerka starice koju su medicinske sestre fizički i psihički zlostavljale u domu za stare u Peći, navela je za kosovske medije da je njena majka dobro i da je odvela iz doma.

Ona je rekla da je šokirana nasiljem koje je doživjela njena majka. Ona je rekla da je majku posjećivala jednom ili dva puta sedmično u domu za stare, a posljednji put je bila prije četiri dana. Tada je primijetila znake nasilja na licu majke, ali nije mogla ni pretpostaviti da potiču od radnika doma.- Automatski sam izvukla majku odatle, a sada se nadam da će pravda biti zadovoljena, a slučaj rasvijetljen. Desilo se mojoj majci, ali hajde da se ne desi drugima. Primijeniti nasilje nad sedamdesetogodišnjom ženom… Tri sestre, jedna joj je držala ruke, dok su joj se druge smijale, to je kraj svijeta. Veoma sam potresena – rekla je Nura.

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci