Home VIJESTINajnovije Novi detalji incidenta: Pijani Čedomir Jovanović divljački parkirao džip ispred policije

Novi detalji incidenta: Pijani Čedomir Jovanović divljački parkirao džip ispred policije

by rajvosa
0 komentara

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, nakon prijave za nasilje u porodici, pijan i pod dejstvom opijata jučer se pojavio ispred policijske stanice na Novom Beogradu i dok se bahato parkirao probušio je gumu na džipu.

Jovanović se, zatim, oglušio o molbu policajca da preparkira vozilo.

Jovanović probušio gumu na svom džipu

– Njemu je izmjereno oko 0,6 promila alkohola u krvi i bio je pozitivan na narkotik. Određeno mu je policijsko zadržavanje od 12 sati. Nakon izlaska iz pritvora otišao je u bolnicu jer se žalio na povredu glave. Imao je posjekotinu sa kom je i došao u policiju. Negirao je da je tukao suprugu. Nije želio da kaže gdje je zadobio posjekotinu – kaže naš izvor i dodaje da mu je napisana prijava zbog saobraćajnog prekršaja.

banner

U policijsku stanicu na Novom Beogradu Čedomir Jovanović je došao u 12.45 sati, a sat kasnije i njegova supruga Jelena Jovanović. Ona je rekla da nije bilo nasilja u porodici.

Nije željela da kaže ko je pozvao policiju već samo kratko odgovorila:

– Pitajte Čedu.

Jovanović je nakon pritvora i bolnice sa suprugom Jelenom proveo večer u kafani.

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci