Home VIJESTIBiH Muriz Memić donirao zemlju za uređenje mezara Alije Izetbegovića: Borio sam se ‘92., sada se ponovo borim

Muriz Memić donirao zemlju za uređenje mezara Alije Izetbegovića: Borio sam se ‘92., sada se ponovo borim

by rajvosa
0 komentara

Otac ubijenog Dženana Memića, Muriz Memić donio je odluku da donira zemlju i busen za mezar rahmetili predsjednika Predsjedništva Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovića.

On je ovu odluku donio s obzirom da se bliži godišnjica smrti rahmetili predsjednika Izetbegovića. Memić je izjavio da je angažirao da se dovuče zemlja kako bi se uredio mezar. Smatra da je to rahmetli Izetbegović i zaslužio.

Muriz Memić na mezarju

– Borio sam se od 1992. do 1995. za državu pod vodstvom predsjednika, sada se ponovo borim za državu da nekome lakše bude. Međutim, ja se borim i dalje – rekao je Memić.

banner

Također, naglasio je da ima dobrih ljudi.

Memić: Odlučio donirati zemlju

Memić se osvrnuo na slučaj ubistva njegovog sina, rahmetli Dženana. Muriz smatra da pojedinci istrajavaju na svojim lažima, aludirajući na Hasana Dupovca.- Ima dobrih ljudi i uvijek sam spreman pomoći svakome uprkos mojoj borbi – kazao je Memić

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci