Home VIJESTIBiH Uspješno okončana potraga: Mustafa Mešić pronađen u Varešu

Uspješno okončana potraga: Mustafa Mešić pronađen u Varešu

by rajvosa
0 komentara

Nakon višesatne potrage za nestalim Mustafom Mešićem, Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo je objhavila da je potraga uspješno okončana. Mešić je pronađen u Varešu.

– Nakon višesatnog traganja i prikupljanja informacija o nestaloj osobi koje su nam javljali naši sugrađani, a sve zahvaljući medijima koji nam pomažu u potrazi uspješno smo rješili i ovu potragu.

Nestali Mustafa Mešić je danas u 15:00 časova zadnji put viđen u Neđarićima, a pronašli smo ga u Varešu.

Kada smo dobili informaciju da je nestali viđen u Vareš gdje je koristio sredstva javnog prevoza što su nam potvrdili svjedoci, odmah smo obavjestili Policijsku stanicu Vareš koji su ga zadržali do dolaska pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo i članova porodice – saopćili su iz GSS Novi Grad Sarajevo.

banner

Stanje nestalog je zadovoljavajuće  i bez povreda.

 Zahvaljujemo se Četvrtoj policijskoj upravi, PS Dobrinji, PS Vareš, Civilnoj zaštiti općine Novi Grad Srajevo, savjesnim građanima i medijima i svima koji su dali doprinos u pronalasku našeg sugrađanina – poručili su iz GSS Novi Grad Sarajevo.

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci