Home VIJESTIBiH Bakir Izetbegović odbio sučeljavanje u Pressingu

Bakir Izetbegović odbio sučeljavanje u Pressingu

by rajvosa
0 komentara

Denis Bećirović i Mirsad Hadžikadić večeras gostuju u Pressingu, dok je Bakir Izetbegović odbio da se suoči s njima.

Neka od pitanja su: Imaju li dovoljnu podršku da iz državnog Predsjedništva, nakon 12 godina, skinu kandidata SDA? Ko je populista i demagog, a ko borac za državu i narod? Ko će se uspješnije izboriti s prljavom kampanjom političkih protivnika?

Kako Hadžikadić odgovara na optužbe SDP-a da je trojanski konj SDA, a kako Bećirović odgovara na optužbe koalicije Država da je 25 godina na budžetu? Šta bi novo donijeli u državni vrh i s kim bi radije sarađivali u Predsjedništvu od kandidata iz reda Srba i Hrvata – sa Mirkom Šarovićem ili Željkom Cvijanović, sa Željkom Komšićem ili Borjanom Krišto? Može li BiH preživjeti još četiri godine političkih blokada i izolacije? Kakav plan imaju za izlazak zemlje iz krize?

O svemu više pogledajte u Pressingu N1 televizije od 20:00 od strane političari koji će se na izborima boriti za poziciju člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda Bošnjaka – kandidat ujedinjene opozicije, potpredsjednik SDP-a Denis Bećirović i kandidat koalicije Država, predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić. Treći kandidat, predsjednik SDA Bakir Izetbegović, odbio je suočavanje s njima.

banner

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci