Home VIJESTICrna Hronika Komšije iz ulice strave o zločinu u kojem je muž ubio suprugu

Komšije iz ulice strave o zločinu u kojem je muž ubio suprugu

by rajvosa
0 komentara

U Zemunu (Beograd) je sinoć pronađeno tijelo mlade žene (27) u prizemnoj kućici, u ulici Živka Petrovića.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, policija ju je zatekla mrtvu s povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

Doselili se iz Bujanovca

Ljekari Hitne odmah su zatražili asistenciju policije koja je obavila i uviđaj.

Prema prvim informacijama, posrijedi je bilo porodično nasilje “okončano ubistvom i hapšenjem osumnjičenog – muža (33).

banner

Poslije tvrdnje nekolicine komšija da se nikakvo ubistvo tu nije desilo nego da je mlada žena umrla prirodnom smrću, drugi mještani odmah su ispričali šta su sinoć čuli šta se dogodilo, a i o kakvoj je porodici riječ. Na kraju je stigla potvrda od policije da je riječ o ubistvu.

– Porodica se doselila iz Bujanovca prije nekih pola godine. Svugdje su išli zajedno, i djecu nisu puštali samu. Normalno su se ponašali i tu su bili podstanari a ubijena žena je nosila feredžu – kažu i dodaju: – Čuli smo da ju je ubio drvetom. Glavu joj je smrsakao, i cijelu je vezao i bilo je jezivo. Krvi je bilo na sve strane u kući. Ništa nismo čuli, probudila nas je policija…

“Svi bi joj pomogli”

Dodaju i da je porodica bila u teškoj finansijskoj situaciji, piše Kurir.rs.

– Da nam je rekla da joj treba bilo kakva pomoć, svi bismo joj pomogli. Nikad se nije žalila i nije davala znake da ovako nešto može da se desi – kažu komšije i dodaju da su bili u šoku kada su čuli da ju je tako brutalno ubio.

Dodaju i da je ona u fabrici satova radila svega 15 dana i da ju je on “od ljubomore natjerao da prestane”.

– Viđali smo je s naočarima za sunce jer je ispod imala modrice. Bio je vidno ljubomoran i nije joj dao da ima kontakt ni sa kim – kažu komšije.

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci