Home MAGAZIN Bizarni zahtjevi kralja Charlesa, sluge mu istišću pastu za zube i peglaju vezice za cipele

Bizarni zahtjevi kralja Charlesa, sluge mu istišću pastu za zube i peglaju vezice za cipele

by rajvosa
0 komentara

Twitterom se dijeli snimka bijesnog kralja Charlesa III koji se naljutio na slugu nakon što mu nije maknuo kutijicu za nalivpero koja mu je smetala dok je potpisivao kraljevsku prisegu.

Hiljade tviteraša su bijesne zbog načina na koji novi kralj tretira svoju poslugu.

U videu koji se širi vidi se da je bijesni kralj u jednom trenutku gurnuo kutijicu s nalivperima na stranu te oštro pogledao službenika. Brzo se pojavila ruka koja je kutijicu sklonila, da bi ona kasnije bila vraćena zbog Williamovog potpisivanja.

Ovih dana mnogi se prisjećaju članka Daily Mirrora u kojemu je Paul Burrell, bivši batler Charlesa i princeze Diane, iznio neke detalje iz privatnog života kralja koje on vjerojatno ne bi volio pročitati u novinama.

banner

Kralj navodno ima bizarne zahtjeve za svoju poslugu ujutro. Posluga svako jutro mora peglati njegove pidžame, ali i vezice za cipele. Charles zahtijeva da čep u njegovoj kadi bude u određenom položaju, a voda za kupanje mora imati točno određenu temperaturu.

Ipak, najbizarniji zahtjev se odnosi na njegovo pranje zuba. Charles ima jednog slugu koji mu svako jutro na četkicu istisne pastu.

Charles se, međutim, ne ponaša uvijek kao kralj. Burrell je tom prilikom rekao da je kao princ često znao svoje sinove Williama i Harryja tjerati da sami skupljaju smeće kada bi bili na izletu u prirodi, čak i kada smeće ne bi bilo njihovo.

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci