Snimak iz parkiranog automobila otkriva ubicu Dženana Memića!?

Prošlo je više od dvije godine nakon tragične smrti Dženana Memića u Velikoj aleji, na području općine Ilidža. Pravi počinitelj ovog krivičnog djela nikada nije priveden, osim para Romske nacionalnosti (NIKO NE VJERUJE DA SU ONI KRIVI).

Iako “NAROD ZNA”, i dalje se skriva ime ubice Dženana Memića.

Kako saznajemo, jedan snimak će otkriti SVE. Na tom snimku se jasno vidi UBICA i šta se sve dešavalo te kobne noći. Otac Muriz taj snimak posjeduje i uskoro će zvanično reći IME i PREZIME.

Snimak je na svu sreću na vrijeme uzet, jer bi svakako mogao “nestati” kao i sa hotela Crystal iako, govoreći informatičkim jezikom, niko iz Tužilaštva očito nema informaciju da je moguće sa svakog Hard disk uređaja (ukoliko nije uništen) vratiti izbrisane podatke.

Hotel Crystal na Ilidži

Nekim čudom nije uspio “nestati” snimak koji je prema nezvaničnim informacijama, uzet iz parkiranog automobila državljanina sa Kosova (ime i prezime poznato redakciji), na kojem se jasno vidi sve šta se dešavalo i ko je UBICA (nezvanično saznajemo).

Napominjemo, Dženan Memić je teško povrijeđen 8. februara u Velikoj aleji na Ilidži, tada pod još nerazjašnjenim okolnostima, a nakon što je u komi proveo sedam dana, preminuo je 15. februara.

Prve informacije govorile su da se radi o saobraćajnoj nesreći, ali poslije se govorilo da je riječ o napadu. Otac ubijenog mladića Muriz Memić je nakon hapšenja Ljube i Bekrije Seferovića izrazio sumnju u ovaj rasplet događaja, ustvrdivši “kako se ništa ne uklapa i kako je njegov sin ubijen šipkom“. Porodica Dženana Memića bila je sigurna da je mladićeva djevojka bila umiješana u slučaj.

Građani Sarajeva su se već mnogo puta okupljali na gradskim ulicama ali i u drugim gradovima kako bi iskazali nezadovoljstvo napretkom istrage o Dženanovom ubistvu.

Nadamo se da će gospodin Memić istrajati u pronalasku istine, jer ovo korumpirani Sud i Tužilaštvo što radi kako smo vidjeli, na sve su spremni. Spremni su i na likvidacije samo da sakriju istinu.

To najbolje vidimo kod drugog oca, ubijenog mladića Davida Dragičevića.

SarajevoGrad.BA