Home VIJESTIBiH Brojne kolege i prijatelji stigli na sahranu Milana Laće Radulovića

Brojne kolege i prijatelji stigli na sahranu Milana Laće Radulovića

by rajvosa
0 komentara

Aleksandar Futa Radulović će zajedno sa porodicom i prijateljima na vječni počinak ispratiti svog sina Milana Laću Radulovića. Kada je stigao Futa je skupio snage i samo dvije riječi izgovorio “Dobar dan”. Vidno slomljen od bola stigao je na sahranu sina. U jednom trenutku zaplakao je kada je ugledao smrtovnicu nasljednika, a onda je ušao u kapelu i poljubio kovčeg.

Mnogobrojni prijatelji, saradnici i članovi porodice polako pristižu na Novo goroblje u Beogradu kako bi se oprostili od njega i pružili utjehu njegovom ocu Aleksandru Futi Raduloviću.

Među prvima koji su stigli na posljednji ispraćaj voljenom saradniku našli su se Željko Samardžić, Danijel Pavlović, kao i glumica Katarina Rebrača. Nakon njih polako su pristizali i ostali a neđu njima su Nataša Bekvalac, koja je vidno potresena, Dara Bubamara, Mira Škorić, Saša Matić, Ana Bekuta, Ana Kokić i mnogi drugi.

Veliki broj ljudi pokušava da uđe u kapelu kako bi prisustvovali opelu Milanu Raduloviću Laći. Pjevačica Dara Bubamara je plakala, kao i kćerka Merime Njegomir.

banner

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci