Home VIJESTIBiH Vladičić odgovorio Dodiku: Nije ugodno kada javno kritikujete, izvinjavam se javnosti u RS

Vladičić odgovorio Dodiku: Nije ugodno kada javno kritikujete, izvinjavam se javnosti u RS

by rajvosa
0 komentara

Direktor Regulatorne komisije za energetiku RS Vladislav Vladičić rekao je da predsjednik RS Milorad Dodik ima pravo da kritikuje rad svih funkcionera u RS, te da će njegovu kritiku svakako prihvatiti.

– Isječena izjava koju sam dao o temi korekcije cijena struje i meni samom djeluje zbunjujuće, no kontekst koji je isječen daje kompletan i jasan odgovor na pitanje koliko ćemo struju plaćati od januara – rekao je Vladičić.

Na pitanje Srne kako reaguje na javnu kritiku koju mu je uputio predsjednik RS povodom njegovog objašnjenja o korekciji cijene struje, Vladičić je kazao da nije prijatno kada vas predsjednik javno kritikuje, ali da treba da se sjeti da ga je javno i podržao da obavlja funkciju direktora Regulatorne komisije za energetiku.

banner

– Izražavam žaljenje ako je zbog moje isječene izjave javnost u RS dovedena u zabludu – rekao je Vladičić.

Podsjetimo, stvar je otišla toliko daleko da se zbog Vladičićeve izjave morao oglasiti i Milorad Dodik. On se u svom Twitteru obratio Vladimiru Vladičiću:

– Vlado, zar te nije sramota?! – upitao ga je Dodik, pa nastavio.

– Ovo je sramotno objašnjenje za javnost. Vjerujem da ni tebi nije jasno šta si rekao. Bilo bi dobro da i sebi i javnosti pojasniš šta si htio reći.

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci