Home VIJESTIBiH U napadu na majora OS BiH koji se dogodio 27.11.2022 u kafiću u Banja Luci jedan od nasilnika je medicinski radnik

U napadu na majora OS BiH koji se dogodio 27.11.2022 u kafiću u Banja Luci jedan od nasilnika je medicinski radnik

by rajvosa
0 komentara

U nedelju ujutro oko 10 sati, nakon žestokog izlaska odlučili da ubiju čovjeka hladnim oružjem.
Kako saznajemo jedan od nasilnika radi na UKC Banja Luka.
Riječ je o mladom Milošu Triviću (24), koji je zajedno sa svojim prijateljima Nemanja Kolunija (34) i Milanom Pajićem (28) učestvovao u brutalnom premlaćivanju oficira OSBiH.
Pored toga treba naglasiti da su nasilnicima pronađene velike količine alkohola u krvi a na to sve da bi izdržali žestoko opijanje konzumirali su opojnu drogu “kokain”.
Da podsjetimo kao hladno oružje su koristili “ključ za odvrtanje šarafa felgi” do čega se ističe Nemanja Kolunija (34) koji radi kao vulkanizer.
Ostaje da se zapitamo da je u mogučnosti čime bi se služio medicinski radnik kad se odluči da se ubije čovjek.
Kod koga se liječimo i ko nas sve liječi?
Kako poslije ovakvog incidenta ostati ravnodušan i prepustiti se u ruke takvom liječniku koji je do jučer pijan i drogiran obilazio kafiće tražeći kome će nauditi.
Da se dotaknemo i trećeg nasilnika Milana Pajića (28) vozača kamiona u Sloveniji, koji svojim automobilom prevozi svoje kolege u takvom stanju do idućeg kafića gdje nastavljaju da piju bez grižnje savjesti što su nanijeli čovjeku teže tjelesne povrede.

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci