Home VIJESTIBiH Arijana Memić kroz suze zahvalila tužiocima i medijima: Želimo da pravda konačno pobijedi

Arijana Memić kroz suze zahvalila tužiocima i medijima: Želimo da pravda konačno pobijedi

by rajvosa
0 komentara

U Sudu BiH danas je okončano suđenje u slučaju „Dženan Memić“. Tom prilikom medijima se obratila sestra ubijenog Dženana, Arijana Memić koja je govorila kroz suze.

– Obzirom da nas idući četvrtak očekuje izricanje presude, želim u ime naše porodice da se zahvalim prije svega tužiocima i istražiocima koji su radili na našem predmetu, a onda javnosti i svima vama medijima. Evo vidjeli ste koliko to njima sve smeta i hvala vam što svih ovih godina pratite našu brobu i objektivno o svemu obaviještavate – rekla je Arijana Memić.

Dodala je da im je teško kako se bliži kraj i izricanje presude.

– Želimo da vjerujemo da će pravda konačno da pobijedi. Uz pomoć ljudi i svih vas mi smo stigli ovdje gdje jesmo nakon skoro osam godina i pozivam cjelokuponu javnost, mi već imamo najavljene dolaske na izricanje presude da budete sa nama i da nam budete podrška kao i svih ovih godina – rekla je Memić.

banner

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci