Home VIJESTIBiH Dodik: Znat ćemo braniti pobjedu kad smo znali i pobijediti

Dodik: Znat ćemo braniti pobjedu kad smo znali i pobijediti

by rajvosa
0 komentara

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik smatra da CIK BiH bez legitimiteta donosi “nezakonite odluke o ponovnom prebrojavanju glasova” te je mišljenja da je bilo potrebno prvo utvrditi preliminarne rezultate.

– Iako nezakonita odluka CIK-a mora kad-tad dovesti do rezultata izbora za predsjednika RS-a, mi se tog rezultata ne plašimo jer znamo da je naša pobjeda časna i čista. Neodgovorni istupi CIK-a, ali i lidera SDS-a i PDP-a govore da je svima stalo do svega sem do istine – naveo je Dodik.

Smatra da je istina jednostavna.

– Kao kandidat SNSD-a na predsjedničkim izborima pobijedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije. Strpljivo ćemo sačekati ovo nezakonito brojanje i znat ćemo braniti pobjedu kad smo znali i pobijediti. Građani koji su nam dali podršku dobit će satisfakciju s nekoliko dana zakašnjenja – zaključio je Dodik.

banner

Objava Milorada Dodika na Instagramu

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci