Home VIJESTIBiH Sarajevo sinoć šokirao obračun u centru grada: Jedna osoba ubijena, Sulji Domcu se bore za život

Sarajevo sinoć šokirao obračun u centru grada: Jedna osoba ubijena, Sulji Domcu se bore za život

by rajvosa
0 komentara

Sarajevo je sinoć šokirao obračun u centru grada u kojem je jedna osoba ubijena, a druga je zadobila povrede opasne po život. Napadač je uz upotrebu noža krenuo u krvavi pohod na dvije lokacije.

Na teren su odmah izašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo i Hitne pomoći.

– Policija Kantona Sarajevo je oko 19:50 sati obaviještena da su dvije osobe povrijeđene na području općine Centar Sarajevo, te se u vezu sa povredama koje su nanesene ovim osobama uz upotrebu noža, na dvije različite lokacije, dovodi isto lice, koje je uhvaćeno od strane policijskog službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i isto je lišeno slobode.

Od zadobijenih povreda jedno povrijeđeno lice je preminulo, a drugo je prevezeno na ukazivanje ljekarske pomoći – rečeno je sinoć za portal “Avaza” iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

banner

Kako smo sinoć objavili, preživjela osoba je Suljo Planja, poznatiji kao Suljo Domac koji živi u kamp prikolici. On je zadobio sedam ubodnih rana i sinoć je prevezen na KCUS i ljekari mu bore za život.

Suljo Domac: Ljekari mu se bore za život

Riječ je o osobi koja je ranije punila kategorije crne hronike, a posljednji put u maju je bio napadnut. U februaru prošle godine je izboden i tada je bio u teškom stanju. Osim toga u njegovoj kamp prikolici se predozirao jedan muškarac.

Kako je nezvanično potvrđeno za portal “Avaza” osumnjičena i uhapšena osoba koja se dovodi u vezu sa ubistvom je Elvir Sejfić.

Identitet preminulog još nije utvrđen.

Možda ti se također sviđa

Ostavite komentar

sarajevograd.BA uvijek nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informirati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnoviji članci